Magunkról

Görgessen!

Magunkról

A BAM csoport tulajdonosai és legszűkebb munkatársi köre több, mint 15 éve vannak jelen aktívan az ingatlanfejlesztés, ingatlan management, a gazdasági és pénzügyi jog területén, valamint szakértői tevékenység ellátásában.

A cégcsoport átlátható szerkezetű, teljes magyar tulajdonban lévő gazdasági társaságokból áll, központi irodánk 2013. június óta Budapest egyik reprezentatív irodaházában, a Duna Towerben található, „A” kategóriás irodai környezetben. 

A honlapunkkal a célunk nem elsősorban egy vízió bemutatása és annak ismertetése, hogy mit szeretnénk elérni, sokkal inkább annak reprezentálása, amit már megtettünk, megvalósítottunk. Az eredményeink, a partnereink, referenciáink száma, sokszínűsége és nyomon követhetősége objektív képet ad a tevékenységünk megítéléséről, erősítve ezáltal a hitelességünket. Az irodánkban nagyrészt felsőfokú végzettségű munkatársak dolgoznak és közel 30, különböző szakirányú képesítéssel és tapasztalattal rendelkező partnerrel működik a BAM csoport folyamatosan együtt a feladatok ellátásában. A magas színvonalú irodai környezet miatt a partnereink a visszajelzések alapján szívesen látogatják az irodánkat, a BAM csoport által képviselt minőségi munkavégzés és igényes munkafeltételek, valamint szolgáltatás nyújtás egyértelműen pozitív hatással vannak a piaci megítélésünkben. Tevékenységünkhöz korszerű és saját tulajdonú infrastruktúrát használunk, eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, a munkakörnyezet és az elvégzett munka és szolgáltatás magas minőségét az egyik legfontosabb szempontként kezeljük.
04-IMG_3582
05-IMG_0651
16-IMG_3590
14-IMG_3547
12-IMG_0328_3
IMG_3617
IMG_3703
IMG_3712
IMG_3649
IMG_3663

Munkatársaink

Marketing & Communications
Zsák Tina
kommunikációs vezető
Hász Eszter
sales munkatárs
BAM Group
Dr. Orosz Tibor
társtulajdonos,
ügyvezető
Dr. Orosz-Lánczi Andrea
társtulajdonos,
Beauty részleg vezetője
Office
Hajas Dóra
pénzügyi asszisztens
Kositzki Beatrix
bérszámfejtő
Smartguard
Rácz Dóra Aletta
fejlesztési igazgató