construction

Görgessen!

Ingatlanfejlesztés,
management

Cégcsoportunk tulajdonosai több, mint 20 éve vannak jelen aktívan az ingatlanfejlesztés területén, csak Budapest számos kerületében, Dunakeszin, Vecsésen, Diósdon több, mint 1000 lakás fejlesztésében vettek részt saját és társberuházóként.

A BAM csoport Development üzletága rendelkezik beruházási és fejlesztési telekkel Szekszárdon, de a tulajdonában van Budapesten az Újpest Városközpont régi művelődési házának területe is, ahol 2023-2025. között 146 lakás, irodák, üzletek, belső közpark és -2 szinten 330 darab részben nyilvános P+R parkoló fejlesztésével teljes egészében megújul az M3 metró végállomásának közvetlen szomszédságában lévő, hosszú időn keresztül elhanyagolt városrész.

Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtásában, ezért az ingatlanfejlesztés számunkra egyet jelent a

  • ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítással;
  • projekt előkészítéssel és elemzéssel, megtérülési és hatékonysági számítások készítésével;
  • engedélyeztetési eljárások lefolytatásával;
  • teljes körű jogi és pénzügyi managementtel;
  • műszaki előkészítéssel;
  • általános építőipari és FITOUT szakkivitelezéssel;
  • átadási dokumentációk elkészítésével, pénzügyi zárások lebonyolításával;
  • optimális ingatlangazdálkodási megoldások kidolgozásával.

A Construction üzletágunk 2016. évben lépett be a budapesti irodapiacra, ahol nemzetközi nagyvállalatoktól kaptunk felkérést az irodaépületeik teljes körű fitout kivitelezésére. Az elvégzett munkáink között tudhatjuk a teljesség igénye nélkül olyan multinacionális vállalatok irodáinak kialakítását, mint például

Az irodaépületek fitout munkái során a klasszikus irodák kialakításán túl lehetőségünk nyílt speciális feladatok ellátására is. Az Advance Tower KANTIN projekt kapcsán egyedi éttermi és konyhatechnológia tervezésére, műszaki előkészítésére és teljes körű kivitelezésére adott megbízást a fejlesztő.

2020. év második felében a BudapestONE irodaházban Magyarország egyik legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója, a DOKTOR24 részére kezdtük el első ütemben a Multiklinikájuk teljes körű fitout kialakítását, orvosi szobákkal, röntgen és képalkotó helyiségekkel.

Az első ütemet a DOKTOR24 részére 2021. év elején, míg a második ütemet 2021. őszén adtuk át fekvőbeteg ellátóval, betegszobákkal, intenzív részleggel és műtőkkel a mai legkorszerűbb és legösszetettebb orvostechnológiai kihívásokkal szembesülve.

2022. évtől kezdődően ismét az irodaterületeké lett a főszerep, megtalálhatóak voltunk az IBM legújabb irodáinak kivitelezésekor a Corvin Innovation Campusban és a nevünkhöz köthető az ALDI irodaterületeinek teljes körű kialakítása is Őrmezőn, de büszkék vagyunk a LENOVO üllői központjában elvégzett munkáinkra is.

A FITOUT kivitelezési feladatokon túlmenően célunk a legszélesebb körű szolgáltatás nyújtása, e körben többek között ingatlanfejlesztéssel és kezeléssel összefüggő építőipari projektelőkészítési, szakkivitelezés előkészítési feladatokat látunk el, a finanszírozáshoz, engedélyeztetéshez és vonatkozó jogi kérdésekhez pedig komplex és specifikus szakmai szolgáltatásokat nyújtunk hazai és a nemzetközi ügyfeleink részére egyaránt.